Somalata u Lovranu

 

Poštovani,
čast nam je predstaviti našu novu internetsku stranicu na kojoj ćete naći puno novih i korisnih informacija i savjeta, te video snimak različitog sadržaja iz područja ayurvede i integrativno-holističkih medicina. Možete vidjeti video snimak pojedinačnih tretmana, kako biste dobili ideju o njima, ali zbog zaštite samih tretmana, snimak je ograničen.

Prošle godine u Zagrebu i Hrvatskoj započela je jedna nova stranica u edukaciji ayurvedskih praktikanata, pa na video sadržaju možete vidjeti predstavljanje ayurvedskog fakulteta iz Londona.

Tijekom proteklih osam godina, Somalata se je profiliala kao jedinstveni centar koji u širem smislu profesionalno i nevezano služi široj zajednici. Od samih početetaka postavili smo svoje smjernice i misiju. Služili smo i služimo cijelom spektru osoba iz različitih starosnih i profesionalnih grupa. Neke od njih su iz istaknutog političkog, umjetničkog i poslovnog života. Ne činimo razliku u pristupu i odnosu na bilo koga, čega ili na predsrasude jer bi time prekršili smisao ayurvede. Zato kažemo služimo - jer smatramo moramo biti zahvalni onima koji nam dali priliku i mogućnost da im služimo jer time pomažemo sami sebi. Oni potpomažu naš osobni razvoj i napredak te nam ukazuju na smisao života. Nepravilno je i sebično izjaviti: "ja ili mi pomažemo drugima". Usitinu drugi pomažu nama da kroz služenje njima pomognemo sami sebi. Drugi nam daju priliku da pomognemo sebi. Doista ne možemo nikome pomoći ako oni ne sudjeluju u tome. Energija koju ulažemo ili ne ulažemo u odnos vraća se samo nama. Ono što mi eventualno možemo pomoći jest to da pomognemo drugima u smislu savjetovanja, pozitivne energije ili podrške kako bismo im dali snagu da si oni sami pomognu.

Somalata je u proteklim godinama gostovala u različitim televizijskim emisjima koje možete pogledati u punom trajanju. Isto tako možete pogledati pisane članke i predstavljanja u različitim novinama, magazinima i ostalim pisanim internetskim materijalima.

Ayurveda Centar Somalata već osmu godinu uspješno radi na području poboljšanja kvalitete živita i zdravlja. Mi smo prvi registrirani Ayurveda centar u Hrvatskoj. Naša praksa je usmjerena na tradicionalne principe ayurvedske prakse. Stoga možemo garantirati da sve naše ayurvedske terapije slijede standarde i kvalitetu ayurvedske prakse. O iskustvima naših klijenata možete pročitati u u poglavlju "svjedočanstva". Ayurveda centar Somalata nudi u potpunosti prirodne metode i tretmane otklanjanja raznih vrsta zdravstvenih poremećaja, problema kože, kao i prirodne metode revitalizacije, regeneracije, pomlađivanja i potpune detoksikacije organizma, zasnovane na ayurvedskom nauku. Ayurveda je najstariji, najkompleksniji i najučinkovitiji prirodni medicinski nauk. Temelji se na vedskoj filozofiji i u prijevodu znači "nauk o životu i dugovječnosti". Svakim danom popularnost ayurvedske medicine raste na globalnoj razini te sve više ljudi na Zapadu otkriva njezine prave vrijednosti.

Voditelj
Dr.(Ayu) Tomislav Petrušić B.A.M.S.